A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Viszockij és Melanie mindketten házasok voltak, amikor találkoztak. Több évtizeden át fennálló kapcsolatuk mutatja, hogy létezik örök szerelem két ember között,  még akkor is, ha távolság, házasság, nehézségek választják el őket. 

Hiszem, hogy a szerelem ezer arcú. A novella az örök szerelemnek azt az arcát mutatja meg, amikor egy férfi és egy nő között házastársak, és fizikai távolság áll, mégis az érzelmi szál köztük egy életen át megmarad.  

Pap Éva
szerző

Álmok folyója

Részlet / Kész

    –  Viszockij derűsen lépett be jóbarátja, André külföldi irodájába. A titkárnő  átvette tőle   sötétkék elegáns szövetkabátját, majd ülőhellyel kínálta. A kezében lévő aktát lerakta a tárgyalóasztalra, és otthonosan leült egy fotelba. Másnak érezte a légkört legutóbbi ottjárta óta.  Körbenézett az irodában, és meglátta őt. Figyelte. Az új kolléganő háttal állt, egy irattároló polcán színes dossziékat rendezett precízen sorba. Az utolsót is helyrerakta, és megfordult. Mintha egy pillanatra megállt volna a világ. Viszockijnak dejavu-ja volt a nő mozdulatai, arcának profilja, a tekintete láttán. Fura, bizsergető érzések, mint apró áramütések bújkáltak elő benne köldöktájon. Melani. Ez a név villant át a fején. Nem is sejtette, kit sodor felé az élet.

    A fiatal nő frissen főzött kávéval és innivalóval kínálta kedvesen. Ő mélyen a szemébe nézett, fejét sármosan félrebillentve megköszönte. Végül kért egy hamutálat és rágyújtott szivarkájára, aminek füstje kellemes aromával töltötte meg a levegőt. Andréval üzleti dolgaikról beszélgettek. Viszockij fél szeme és gondolatai a  csinos, barna szemű lány körül jártak. Belső kisugárzását csak ő látta, &e

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1