A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Az, hogy Jim Miller jelen van, annak ellenére, hogy eltűnt, senkit sem lep meg túlságosan. A nyomozást vezető felügyelő azt mondja, hogy neki eddig nem volt olyan ügye, mikor az eltűnt személy jelen van, de a rendőrség történetében már hallott egy-két hasonló esetről. 

 

Hangyál György
szerző

Az eltűnt személy

Részlet / Kész

Álltam a nappali közepén, mint aki valamilyen új világban tért magához. Mitévő legyek? Mi is ilyenkor a legfontosabb tennivaló? Fogalmam se volt.

  Megtörtént, ehhez nem férhet kétség. Eszembe jutott, hogy felhívjam Mártát. Lehet, hogy már elindult haza. Ránéztem az órára, még biztos ott van Sally-éknél, nincs még olyan késő. Talán ingerült lesz, ha látja, hogy keresem, de aztán biztosan megérti majd, elvégre az, hogy eltűntem szerintem elég ok arra, hogy felhívjam.

  De nem, a fenébe is, sehogy se akartam elhinni. Várjunk még. Lehet, hogy vaklárma az egész, potyára riasztom Mártát, ő meg elmondja Sally-éknek. Azok meg majd jól kiröhögnek. „Nézd már”, mondják majd, „Ez a Jim azt hitte magáról hogy eltűnt, ha-ha-ha, vajon mit szívott…” Nem ilyesmire nincs szükségem. Mit is csináljak? Fogalmam sem volt miért, de abban a pillanatban megindultam a nappali végében található konyhapult felé. Egyáltalán nem tudom, mire számítottam, vagyis hogy mit gondoltam majd, hogy találok… Csak mentem, csak mentem, jó nagy nappalink van, egyben van a konyhával, a legújabb divat szerint, és csak mentem, jobban mondva, settenkedtem, mintha keresnék valamit. A konyhapult felé mentem, a hat és fél méteres márványból készült konyhapult felé.  Odaértem, hirtelen megfordultam, és arrafelé néztem, ahol az előbb álltam. Nem is tudom, talán arra

Elolvasom

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1