A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

A jelentéktelen hivatalnok, Kovácsné Kiss Aranka - vagy Kissné Kovács Aranka? - egy napon arra ébred, hogy a sok fogyókúrázásnak köszönhetően láthatatlanná vált. Mihez kezd vajon ezzel az új, különleges helyzettel?

Egy íróklubos kihívásra írtam, poénból.

Farkas Bíborka
szerző

A láthatatlan nő

Teljes mű / Kész

A láthatatlan nőt Kovácsné Kiss Arankának hívták - vagy Kissné Kovács Arankának? Kovács (vagy Kiss) olyan régen lelépett egy másik nővel, hogy Aranka már az arcára is alig emlékezett. Lacika még nem töltötte be akkor a négyet. Aranka a hűtlen szemétláda nélkül is fel tudta nevelni őt, szakmát adott a kezébe, sőt, diplomát. Frissen végzett magyar-történelem szakosként Lacika fél évet dolgozott a helyi általános iskolában, aztán pánikszerűen távozott a közoktatásból. Azóta bármixer Londonban. Hébe-hóba azért hazalátogat.

Aranka kikísérte őt a reptérre, aztán - évek óta először - rendesen megnézte magát a tükörben. A melle két szétlapult palacsinta, a karjai malaccsülkök, a lábai füstölt sonkák, a hasa üres hordó.

– Hogy a fenébe hagyhattad el így magad? – fordult el a tükörtől. Még emlékezett régi alakjára, meg az utcán utána forduló férfiakra, és ez könnyeket csalt a szemébe. De talán ez a vonat mégsem ment el végleg… Most, hogy egyedül maradt, lesz ideje magával foglalkozni.

Így kezdődött Aranka nagy kalandja a diétákkal, a konditeremmel, a fogyasztószalonokkal. Meg is lett az eredménye: száz kiló helyett most már száztízet tudhatott magáénak. Végső elkeseredésében talált rá a Teleshopra, és ott a Sean Daly-féle extratur

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1