A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

A tömeg rohan és zúg, az idő szalad. A hangyafészek közepén valami történik. Senkit nem érdekel, hogy mi, és soha senki nem látta biztosan. Az idő szalad, a tömeg rohan és zúg.

Csukárdi Sándor
szerző

Segítőkész emberek

Részlet / Kész

...

És feltámadt a vihar. A Nyugatihoz vészjósló zakatolás közepette behúzott a 4-es villamos. Az ember tömeg ötszörösére duzzadt, de tízszeres erővel indult meg a combinó nyitott ajtói felé, ahol meg a leszállók ellenhada összecsapott az odaérkezőkkel.  Figyeltem a lányt, aki bizonytalanul kezdte forgatni a fejét. Tudtam, hogy fel akar szállni az induló kocsira, de az áramló tömeg, most már, mint tajtékzó, hatalmas hullámverés dobálta őt ide-oda. Lemerült, majd újra felbukkant, s levegőért kapkodott. Fehér foga kivillant ajkai mögül, és én a tolakodó tumultusban nem láttam, hogy vicsorog, vagy sír. Berántottam, majd felpörgettem magamban a motort, és a megmentésére siettem.

...

Ott és akkor egyedül én álltam rendelkezésére az ezrek közül. A képzelt plecsni már melegítette is a szívem felett a kabátot. Már csak egy karhossz, és elérem őt. Felmértem a feladatokat: a jobbról érkező, nyáladzó nyugdíjast a fejénél fogva lenyomom és átlépem, a balról érkező anyuka kezében kapaszkodó, üvöltő kölyköt félrerántom, s így anyjával együtt megszabadulok tőle, az előttem ágaskodó, aktatáskával harcoló gladiátort pedig nekifutásból fogom eltaszajtani, vagy kitépem kezéből a táskát, s jó messzire elhajítom, hátha utána fut. Minden a tervek szerint haladt, egészen a

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1