A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Az életünk ezen a világon tele van bonyodalmakkal, olykor szinte már leküzdhetetlennek látszó nehézségekkel.

Mindannyian minden nap szomjazzuk a csodát.

A belenyugvó fásultság, a sivatagszerűen száraz vágy, vagy a sarkvidéki zúzmara közönye mögött ott él bennünk a remény, hogy felcsillan valami igazgyöngy a művi neonvilágban.

De a fény dolga néha csak annyi, hogy megvilágítson és ezt a kortalan égi jelenés; Aniel tudja a legjobban.

Miközben saját jól átgondolt terveit követi, önkéntelenül is berobban a fájdalommal és magánnyal teli özvegyember Jason és tinilánya Kitty életébe, hogy azután már soha semmilyen fény ne maradjon tompa többé.

De az idő nem torpan meg, tovább rohan, magával sodorva reménykedőt és ármánykodót, összeesküvőt és félresiklottat, hogy azután végül keserédesen az esthajnalcsillag visszakerüljön oda, ahová való.

2012-ben született terápiás céllal. A világ körülöttem akkoriban néha tűzforró volt, néha jéghideg. Ezzel a világgal melengettem magam, vagy engem melengetett vele, aki engedte, hogy lássak belőle, ha homályosan és csak keveset is. Azoknak írtam, akik hozzám hasonlóan vágynak, remélnek, szeretnének, sóvárognak, lehunyt szemmel kapaszkodnak a csodába. Hogy elhidd, a világ több a múló szürke szerepekkel terhelt kötelezettséghalmaznál.

Raymond Flash
szerző

Szárnyak (Esthajnal I.)

Esthajnal sorozat

Részlet / Kész

A kertben, az árnyékban heverészel egy pohár jéghideg narancslével. A medencében halként úszó gyereklányt nézed, és úgy érzed, a világ valójában békés hely és csak jó dolgok történhetnek benne. Ha létezése kezdete óta figyeled a világot, ez a benyomás akkor is elhitetné veled, hogy így van. Ha tábornok voltál az Úr légiójában, a világ a nap első sugarának és az alkony utolsó mély sóhajának összecsapásává válik a bensődben.
Nem hagyod, hogy bármi eltéríthessen az Úttól. Ott, vagy, ahová az Ige kimondja, amikor a kürtök megszólalnak, és a kapuk feltárulnak. A Légió fényes vértjeinek végtelenbe vesző megszámlálhatatlan seregével a nyomodban indulsz utadra. Hírnök vagy, aki elhozza az Üzenetet. Aztán már nem. Nem látnak, nem hallanak téged, nem tudhatják, mit történne nélküled, de szüntelenül segítségül hívnak a lelkük mélyén, amikor a remény elhalványul. Hogyan is lehetne bűn segítened rajtuk? A Hit legvégső bástyája vagy, a kitartás elpusztíthatatlan tornya, a béke örökké tartó hatalma a háború felett. Nincs erő, mi porba sújthatna, lábadnál a bárány hite erősebb a legnagyobb viharnál.
Te vagy az örökkévaló létezés erődje. Tehetetlen szemlélője a mindent elmosó özönv&i

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1