A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Miért jó szenvedni a szenvedésen, miért fontos az, hogy meglássuk mindenben a hibát? Miért kell tökéletes perfekcionistanak lenni a tökéletlen barmok között, akik hibát hibára vétenek.

adi
szerző

Szenvedése szenvedni

Teljes mű / Kész

Miért jó szenvedni a szenvedésen, miért fontos az, hogy meglássuk mindenben a hibát? Miért kell tökéletes perfekcionistanak lenni a tökéletlen barmok között, akik hibát hibára vétenek.

Adott egy könyv. Minden lapja elázott a tegnapi nagy viharban. Ott felejtettem az asztalon, két rohanás között, miközben egyik edzésről a másikra siettem, hogy a gyerekek rendben intézve legyenek. Szeretem a gyerekeimet. Jó apa vagyok. De a könyvet is szerettem, amit most itt felejtettem. Hibáztam. Hiszen tönkre ment a könyv. Értéktelen, haszontalan kacattá vált, mert hogy a kánya essen abba a nyomorult felhőbe, ennek a vacak vízpamacsnak pont akkor kellett kiadni magából minden mérget, amikor az általam feledékenységből otthagyott könyv alant feküdt a felhőnek. Az meg szénné ázott. Most dobhatom ki a kukába és vehetem meg még egyszer a könyvesboltban, szánhatok időt rá és állhatok sorba és tuti nem lesz az elsőben és mehetek biztosan másikba, és persze a pénzről nem is beszélve, hogy az árából mondjuk elmehettem volna a mekibe és ehettem volna degeszre magamat. Na meg azt is, hogy franc.

És így mérgelődünk és rágjuk magunkat és esz a fene minket. Vagy...

Adott egy könyv. Minden lapja elázott a tegnapi nagy viharban. Egy vállrándítással tudomásul vesszük és a megoldáson agyalva eszünkbe jut az élmény, amikor gyerekként mekkora móka volt a vízben áztatott újságot hajszár&

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1