A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

A tinédzser lány, Aria egy szerelmi hétvégét szeretne eltölteni a fiújával a szülei vendégházában. Arra egyikük sem gondol, hogy a házat már hónapokkal ezelőtt „kibérelte” egy csapat brutális drogos, akik egyáltalán nem örülnek a fiatal pár érkezésének. Ezért bosszúból elhatározzák, hogy megkeserítik a lány és barátja „boldog” óráit, de túl messzire mennek.

Alan Wilk
szerző

Ház a tó túloldalán

Teljes mű / Kész

"Apa és anya sokat mesélt a környékről a közeli erdőről, a tóról, és a nagyapa házáról, ami a tó túloldalán állt. Pár éve a szüleim kiadták vendégháznak, és egy korábbi beszélgetésre alapozván, idén is azt szeretnék. Bevallom őszintén, kíváncsi voltam a házra."

"Reménykedtem, talán valakik láthattak minket és úgy gondolták, utánanéznek, mi lehet velünk… a termetes fickó elvette az ajtó elé támasztott széket. Tágra nyílt szemekkel bámultam a bejárati ajtót. Mikor megláttam a két szakállas, jó erőben lévő fickót, és egy magas, feltűnően fehér arcú fiatal nőt, akkor tudtam, nekünk befellegzett."

"Mikor a rendőrség hazahozott és segítettek kiszállni a járőrautóból, apa átölelt, és azt mondta bátor voltam. Ez nem bátorság! Azt sem tudtam, mire értette. Arra, hogy kiszálltam segítség nélkül a rendőrautóból? Vagy mire? Mert túléltem?"

"miért fáj némely embernek, ha boldogok vagyunk? Az irigység nem hatalmaz fel egyikünket sem ítélkező szavak dobálózására. Mindenki életébe egyszer betör a szerelem! Hívatlanul minden előzmény nélkül. Van, akinek összejön és van, akinek nem. Léteznek olyanok, akik boldogok maradnak életük végéig egymás mellett megöregedve, és akadnak ol

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1