A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Valter Lemmer Tennessee állam egyik legkegyetlenebb pszichopata sorozatgyilkosa, aki különböző megyékből gyűjtötte be áldozatait, akik kivétel nélkül nők voltak 16 és 20 év közöttiek. Ütközésgátlóval felszerelt autójával járta késő éjszaka a városok utcáit áldozat után kutatva.

Alan Wilk
szerző

Dögkút

Teljes mű / Kész

"Az álmai tették őt teljessé, mert azok voltak, mik tartották benne az életkedvet minden nap, még akkor is mikor bűnös dolgokról vizualizált egész éjjen át. Nem ismétlődtek szavak, amik bántották és lelkét sértették, mint valami éles acél szikepenge. Nem jelentek meg régmúltban felelevenedett mellékhatásként undort kiváltó arcok, vagy ha mégis, akkor felriadt abból és egész addig nem tért megnyugvásra, amíg csak a szépről nem álmodott."

"Felhúzta a kantáros munkásruháját, magára vette a vékony kabátját. Kezében az új élet sarlójával, és a gázálarccal az autójába ült. Teljes gázt adva indult el az újabb emberi alkotóelem beszerzésére."

"Aztán egyre több alkalommal idézte fel elraktározott elméjében azt a kardinális, lélekfacsaró emlékképet, ami miatt beteges kényszert érzett az örömszerzésre. Pont ezek a bűnös testi kitörések terelték a saját apját is tévútra, aki többször megleste a fiatalkorú lányát, maszturbálás közben."

"A keservekkel teli napok után, miután a nap élénken tündöklő fénye elhomályosulni látszott, a hold sem világított oly elevenül, a halálautó motorhangjától még a csillagok is lehullottak az égről, mert ekkor az egek kolosszális erői megrendültek.

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1