A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet
Balczó Mátyás
szerző

Végre egy reklám, ami...

Teljes mű / Kész

Végre egy reklám, ami…

…más mint a többi.
Szolgálati közlemény: ezért az írásért nem kaptam sem anyagi, sem eszközben, sem akármiben vagy bármiben kifejezett juttatást a cikkben szereplő telekommunikációs cégtől. Igazából azt sem tudom, jogilag minek számít egy ilyen kis publicisztika, lehet-e ilyet írni, vagy sem, de igazából nem is érdekel, leírom, mert leírom.
Nem vagyok reklámszakember, csak reklámokat - óhatatlanul - fogyasztó ember. Látok belőlük sokat a tévében. Jelentős részükről tizennyolcadszori megtekintésre sem tudom (amíg a termék meg nem neveződik konkrétan), hogy televíziót, fritőzt, városi terepjárót vagy éppen tisztasági betétet akarnak nekem eladni. Nem vagyok reklámszakember, de gondolom, ez nem egy jó visszajelzés a reklámot elkészítők felé.
Nem így a Huawei legújabb tévés spotja. 38 évem alatt nem emlékszem olyan reklámra, amit ennyire vártam, hogy újra és újra láthassak a tévében. Mert azt hiszem, ha a mai, durván elüzletiesedett világban egy reklám úgy csinál kedvet az adott termékhez, hogy közben pozitív érzelmeket is kivált az emberből, akkor ott valamit nagyon jól csináltak. Márpedig a kínai óriáscég ezt tette velem. Azzal az üzenettel hirdetik a legújabb okostelefonjukat, hogy nem a legújabb okostelefonjuk a legfontosabb a világon. Hogy a szeretet, az odafigyelés sokkal előbbre való, mint az ő termékük, termékeik. Ahogy a szlogenjük szól: „A mobilod megvár, a pillanat nem.”
Ha most éppen te is a mobilodon olvasod ezt az írást, és ott vannak a szeretteid a közeledben, tedd le a telefonod, és egyszerűen csak öleld meg őket!

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1