A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Kedves Olvasók!

Prózai művem, a földi élet utáni létezés, univerzális lehetőségét vázolja fel, amely sokszínűen mutatja be, -végletekig az érzelmekre hatóan-, egy ilyen földöntúli szituáció bekövetkezését.
A célom az, hogy mindenki meglássa, a saját lélekszikrája által keltette, "Mi végre vagyunk?" -ban rejlő szépséget, hogy ezáltal képes legyen befogadni, a megújulás kozmikus mértékű igazságtartalmának üzenetét.

Üdvözlettel a Szerző:

LylaManesha Sherana (LájláMeneszá Szeráná

Kedves Olvasók!

Szépirodalmi művemet, kimondottan belső indíttatásra alkottam meg, mivel olyan ihletet éreztem, amit nem hagyhattam figyelmen kívül.

Szándékaim szerint alkotásom mindenkinek szól, melyet pár hete írtam, és még soha, sehol sem jelent meg!

LylaManesha Sherana
szerző

Időtlen Utazó

-

Teljes mű / Kész

Jonathan világéletében szerette a titokzatos dolgokat. De most, ahogy a legnagyobb misztérium sejtelmesen hívogató kapujában állt, erről a különc szenvedélyéről boldogan lemondott volna. Semmire sem vágyott jobban, mint a nyugalom ismerősen rezzenéstelen élvezetére. Ehhez azonban, már túl késő volt. Jelenleg egy olyan helyen tartózkodott, amit sorstársai a Lelkek Házának neveztek. Innen szinte teljességgel kizárt a visszatérés. Mondhatni lehetetlen. Csodával határos lenne, ha ez sikerülne. Egyik pillanatban még a kórházi ágyon feküdt, ahova súlyos betegsége láncolta. A másikban itt ocsúdott fel, amit elnevezett magában „otthontalan” állapotnak, melyet valamilyen oknál fogva, mégis valahogy, nagyon ismerősnek talált. Ebből az egészből, csak annyira emlékezett, hogy az éj közepén levegő után kapkodva felriadt. Utána minden elsötétült előtte. Egy hűvös fuvallatot érzett, ezután végleg csend lett. Ezzel egyidőben, a szellőzőben cikázó szél idegesítően hangos fütyülését se lehetett hallani. Arra lett figyelmes, hogy az összes fizikai fájdalma teljesen megszűnt! Nyomtalanul eltűnt! Ezután anyagtalan lelki burokként suhant az éjszakában, mielőtt kikötött volna, ebben a földöntúli paradicsomban. Homályosan felrémlett emlékeiben tanácstalanságának kálváriája, ahogy tehetetlenül nézte mozdulatlanságba fagyott önmagát. Napfelkelte előtt szellem

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1