A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Nem egyszerű kiválasztani a megfelelő társat magad mellé, főleg ha sok a kérő. De vigyázz, nehogy túl sokáig halogasd a döntésedet!

Schlakker Anna
szerző

Választás

Teljes mű / Kész

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren innen, vagy túl... ? Á, nem tudom, mindegy is! Valahol volt egy királyság. A király nagyon bölcs és igazságos volt, azonban élete végéhez közeledett, és trónörökösként mindössze egy szem lánya volt, akit Lilinek hívtak. A királylány annyira szép és bájos volt, hogy egyetlen pillantásától mindenki belészeretett. Így hát voltak szép számmal kérői is neki. Ám a király, mivel nem csak uralkodó volt, hanem apa is, lánya érdekeit is szem előtt tartotta házasodáskor, mindössze csak annyit kért cserébe, hogy minden lehetséges kérőt fontoljon meg, mert csak egy választása lehet. Lili így is tett. Rengeteg herceget, grófot és bárót megismert, ám három királyfi közül így sem tudott választani. Az egyiknek megnyerő mosolya és jó kiállása volt, a második minden kívánságát leste, a harmadikkal pedig teljesen megértették egymást, bármiről el tudtak beszélgetni. Mind a háromban megfogta őt valami, s döntését egyre csak halogatta.
Egy gonosz boszorkány azonban ezt az önkényes viselkedést megelégelte. Bosszantotta a dolog, hogy míg neki egy kérője sem akad, addig a királylánynak több tucat és még választani sem képes. Így tehát elment a három királyfihoz és mindegyiket átváltoztatta egy-egy állattá. Az egyik egy óriási, ro

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1