A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet
1 Ütős

59 évesen újrakezdtem. Késői szerelem,új hivatás és kalandok a  nagyvilágban.Csipetnyi humor,önirónia és egy kezdő kamionsofőrnő ballépéseivel, bukdácsolásaival  teli kamionos utazás a  nagyvilágban.

2014-ben  írtam, amikor megváltozott és kitárulkozott előttem a nagyvilág.Eljött a késői szerelem csodája, az  új felfedezések perce, és az utazás, a nagy kaland átélésének felejthetetlen élménye. 

Kuthy Zsuzsa
szerző

Pilla jelenti a kamionból

Részlet / Kész

Nos,  ha megvan, akkor lehet szörnyülködni.De nem az út kanyargós és keskeny volta miatt, hanem azért, mert ez a két „csodálatos” kamionos e l t é v e d t !!! ...de nem valami ostoba, kezdő turista-módra, olyan hebehurgyán,felületesen, hogy na, eltévedtünk aztán majd helyrehozzuk, megyünk egy másik úton...Nem, ez a két észlény, behajtott a kamionnal (!) arra az útra, ahol felfelé egy tekergő kígyó a sáv, és lefelé szintén. Ráadásul már előre gondolkodhattunk volna, mert ki volt írva: Rue de Mont Blanc. Nem is lett volna semmi baj, - kanyargott már kígyóút alattunk, nem is akármilyenek – de ez beletorkollt – úgy 3 km múlva -  a szerpentinen -  egy 3,70 m magas és kb. 3,0 m „széles” alagútba. Ez az alagútnak nem nevezhető akármi nem volt öt méternél hosszabb...de ha belemegyünk, garantáltan leborotválja a kamiont felül és oldalt egyaránt. Még az öt méter hosszban is volt egy csavar. Na akkor most mi van? Előre nem mehetünk, hátra még úgy sem, mert ebbe a szép, 18 méter hosszú szerelvénybe bármikor,bármelyik felfelé igyekvő autó belerohanhat a kanyarban...ugye ki számíthat arra, hogy a Mont-Blancra vezető keskeny úton, egy lefelé tolató kamionnal találkozik felfelé !!! Nem mindennapos dolog ugyebár… Megpróbált István megfordulni egy kissé „tágasabb” helyen...a pótkocsi belelógott a szakadékba, na ezt azért i

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1