A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Szociális munkásként dolgozom egy kisvárosban. Nyolc hónapja döntöttem úgy, hogy papírra vetem gondolataimat, amolyan önterápiás célzattal. Így jött létre ez a formabontó kis mű...A visszaemlékezéseket naplóbejegyzések váltják fel, feltárva e csodás hivatás minden örömét és kudarcát. S hogy mennyire nincsenek véletlenek, arra a legfőbb bizonyíték, a segítő életében fellelhető párhuzamok a "segítettek" életének történéseivel.

Ha ez a kis írás elszomorít, ne feledd, "világomban minden rendben van..."

Művemet elsősorban a szociális szférában dolgozóknak ajánlom, őszinte szeretettel kívánva további kitartást...

Kovács A. Éva
szerző

CSALÁDGONDOZÁSI NAPLÓ

SORSOD A SORSOMBAN

Részlet / Kész

Ahogy apám felkapaszkodott a harmadik emeletre és a lépcsőket szelte imbolyogva, fütyörészve, már tudtam mire számíthatok. Semmi mást nem kellett tennem, csak hogy a fülemet szorosan a bejárati ajtóra tapasztom, és fülelek.

Akkoriban a legnagyobb megnyugvást a mesék hozták. Szorosan magamra húztam a takarómat, és előkotortam a párnám alá rejtett zseblámpát. Belemerültem a mesék biztonságot adó világába.

Sokszor alig kaptam levegőt a magamra húzott paplan alatt, mikor az előszobában tompa puffanással vágódott valami az ajtónak, és a félelem éles késként futott végig a gerincemen.

Ilyenkor minden idegszálammal a kintről beszűrődő hangokat figyeltem. A szoba üvegajtaján csalóka árnyjátékot játszott a fény, és én hallottam az elmosódó szitkokat és jajveszékelést.

Úgy éreztem, hogy semmi mást nem kellene tennem, csak kinyitni az erkélyre vezető ajtót, átlendülni a korláton, hogy aztán egy hangos csattanással vége legyen minden rémálomnak.

Sokszor hajoltam az öcsém arcára, hogy érezzem egyenletes légzését. Karjaimat óvatosan fontam köré, tenyeremet rátapasztottam fülére. Szorosan bújtam hozzá, neki még nem kell tudnia semmiről.

Amikor elkezdtem olvasni a Földközi – tenger hetvenhetedik szigetén, nádszálban rejlő királylány történetét, akkor megszűnt a külvilág minden bánt&oac

Elolvasom

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1