A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Bemutatkozás:

Ki vagyok én? Mivel járultam hozzá az emberiség közös örökségéhez? Ezekre a kérdésekre egy napon a történelem ad majd válaszokat, ha már eltávozom ebből a világból. Illetve mindazok, akik valaha ismertek. Talán itt be is fejezhetném a bemutatkozást. Mégis illendő, hogy eddigi sorsom eseményeibe némi betekintést engedjek. 


Székelyföldön születtem és nőttem fel. Átlépve a nagykorúság kapuját a magyarországi felsőoktatásban folytattam az utam és itt szereztem történelem szakon diplomát. Azóta is itt élek a szűkebb értelemben vett hazában. 


Az írás egy folyamat végterméke. Úgy gondolom nem csak úgy megtörténik egyik pillanatról a másikra, mint egy felismerés, hogy ezzel dolgom van. Az én esetemben legalábbis egy hosszú, különböző eseményekből álló láncolat veztett idáig. Már gyermekkoromban sokat gondolkodtam, saját világokat raktam össze, vagy alkottam meg a fejemben keringő képekből. Aztán pár évig, a középiskola éveiben, szinte teljesen kimaradtak ezek a fejemben lejátszodó alkotások. Írói énem akkor kezdett igazán előbújni, amikor érzelmi hullámok sorozata ért az életemben bekövetkező változások következtében. Néha a magány és fájdalom, máskor az öröm, meg a boldogság vetítette ki bensőmből a gondolataimat. Én meg követtem ezt az utat. Írtam már verseket, kis gondolatokat, ha úgy tetszik elemzéseket az élet nagy kérdéseiről, illetve vannak regény kezdeményezéseim, valamint az itt szereplő félkész művem. A költészethez felfokozott érzelmi állapot szükséges, én viszont belső nyugodságomból fakadóan a folyamatosságot képviselem, így inkább a prózában vagyok jó. Ezt a vonalat is kívánom fejleszteni, képviselni. Saját összetett világok, regények megalkotás a végcélom, feltéve bennük a legfontosabb kérdéseket, amit ember feltehet az élete során. Ahol meg van kérdés, ott találni válaszokat is, persze mindenki csak önmagában.  

Művei:

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1