A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet
1 Ötös
1 Elgondolkodtató

A könyv tartalma több éves, emberekkel végzett munkám során gyűjtött tapasztalataimon alapul. A kialakított önismereti technikám már sok mindenkinek nyújtott segítséget, ezért szeretném szélesebb körben elterjeszteni.
A könyv felnőtteknek készült.
A könyv 2016 januárjában készült el.

T. Szatmári Dorottya
szerző

Úti Cél: Én

Önismereti napló

Részlet / Piszkozat

Abban a pillanatban, hogy a kezedbe veszed ezt a könyvet, eggyé válik a lényeddel. Segít abban, hogy könnyebben átlásd a múltadat és a jelenedet. A könyv olyan kérdéseket tesz fel a számodra, amelyekkel a hétköznapjaidban nincs időd és alkalmad foglalkozni. Ez a napló-könyv azért született meg, hogy könnyebben kommunikálj a „Belső Éneddel”. Utazásokat tehetsz a tudatalattid mélyre süllyedt könyvtárába, ahol újra felfedezheted az emlékeidet, amelyek meghatározták a jelenben lévő életedet, személyiségedet. Olyan emlékekkel találkozhatsz, amelyekre nem is gondolnád, milyen nagy hatással lett a későbbi társas kapcsolataidra, önbizalmadra, véleményeidre, erkölcsi normáidra. Az ok-okozat törvénye kíméletlenül megmutatja az erejét és megtanulod a könyv által, hogy egy fájó múltbéli tapasztalat, milyen nagy hatással van a mostani életedre. Még akkor is, ha mindez a gyermekkorodban történt.
Hatalmas gyógyító erővel hatnak a lélekre a kimondott érzelmek, fájdalmak, sérelmek, elvárások. A gyógyulást ne kívül keresd, hanem ott legbelül, a lelkedben. Önmagadon csak te segíthetsz. Bízz sokkal jobban a belsőlényedben, tedd fel a kérdéseidet és idővel megkapod a válaszokat. Igen jól olvasod idővel. Ez lehet abban a pillanatban, de eltelhet akár fél év is, amíg megérted, hogy mi miért történt veled. Abban azonban biztos lehetsz, hogy a kérdéseid válaszra találnak.
A cél nem az, hogy minél gyorsabban feltöltsd tartalommal a naplódat, hanem a lényeg maga az út. Adj időt magadnak, hogy egy-egy kérdés mélyen a lelkedbe hatoljon. Engedd, hogy minden porcikádat átjárja. Minél régebbről jön az emlék, a válasz annál nagyobb erővel fog rendelkezni és alapjaiban változtathatja meg a jelenlegi életedet.
A legfontosabb, légy őszinte magaddal! Ne azt írd le, amit hallani szeretnél önmagadról. Ez a könyv a tiéd és senki másnak nincs joga beletekinte

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1