A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Sokan szeretnének elmenekülni az életükből egy jobba. Vajon mi történne, ha egy vállalkozás ezt lehetővé tenné? Milyen lenne válogatni a számtalan párhuzamos valóság között? Belekukkantani, melyik lenne a nekünk való, és ott folytatni tovább az életet. Egy igazi álomvilágban.

Győrvári József
szerző

Párhuzamos Világok Kft.

Teljes mű / Kész

Lenézett a kezeire, ahogy ült a bevetetlen ágy szélén. Már ökölbe voltak szorulva, pedig nem rég ébredt fel. Az interaktív agy doki a szorongása kivetülésének nevezte. Depressziós, és a félelmei ösztönös pótcselekvésre késztetik, azért zárja állandóan össze az ujjait, amitől a nyári melegben mindig csupa izzadtság lesz a tenyere.

Furcsa álma volt az éjjel, vagy inkább bizarr. Bizonyára az izgalom nem hagyta nyugodtan aludni, ugyanis aznapra kapott időpontot a Párhuzamos Világok Kft-től. Elérkezett az ő ideje! Végre megszabadul a kétszáz emeletes irodaháztól, ahol ő, Szőke Gusztáv, az ezredik senki irodista, tizenhat éve görnyed a gépe előtt.

„Ha másik életet szeretnél!” – ez volt a káefté szlogenje. Ott díszelgett hatalmas betűkkel a széles üvegbejáratuk fölött. Gusztáv addig bámulta, amíg bele nem égett a retinájába és többé nem bírt szabadulni tőle. Annak ellenére eltartott négy évig, mire sikerült rávennie magát, hogy ne csak ábrándozzon az ajtó előtt, hanem lépjen be rajta.

Meglepetésére tárt karokkal fogadták, nem kértek tőle milliókat, hogy szóba álljanak vele. Hosszasan faggatták mindenről az életével kapcsolatban, majd a világról, amibe át szeretne költözni. Azt mondták, a párhuzamos variációk száma végtelen, vagyis teljesen kizárt, hogy valaki ne találn&aa

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1