A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Mi történik egy sportossága és külseje miatt foglalkoztatott színész lelkében, amikor brahiból elfogad egy szerepet, amiért negyven kilót kell híznia? Mi történik, ha ekkor találkozik élete szerelmével, aki sportos, szép és még zseni is? Mi történik, ha a nő csak a sportos pasikra bukik? Hát... ezt olvasd el inkább!

2015 év elején a barátnőm megkért, hogy írjak. Meghatározta konkrétan kiről, és hogy romantikust. Akik olvasták, új olvasnivalót akartak. Akkoriban azon agyaltam, milyen kiszúrás lehetne egy pasinak, akinek a hízás a mumus, ha valamiért nagyon meghízna. Nos, elképzeltem a dolgot!

Lisa Catsun
szerző

Egy nehéz ügy

Részlet / Kész

Néztem a tévét, közben előírásszerűen ettem egy nagy doboz kekszes fagyit. Mellé jöhet egy kis muffin. Némi sportműsor, elvégre kell egy kis sport az ember életében. Fene se gondolta, hogy ilyen nehéz meghízni. Bár inkább már a fogyásnál tartanék! Hurrá, reklámszünet, látogassuk meg a reklám helyét.

Kézmosás közben belebambultam a tükörbe és töprengeni kezdtem. Ugyanazt láttam, amit az előző tükörnél. A fejem pufi. A szemeim keskeny rése a puffancsban olyan, mint egy disznófej szemei. Végül is elég turcsi az orrom. Tettem érte, hogy a háj alatt megmaradjanak az izmok, nem véletlenül híztam ilyen nehezen. Optikailag a lényeg, hogy a háj alatt. A kézfejem is pufi. Meg minden más. Még jó, hogy most legalább azt nem láttam, amit zuhanyozás után néz velem szembe. A mellkasom egy méretes díványpárnát utánoz, a hasam plöttyedten lógattyúzik mindenfele. Egy gyors risza, és egy hétig reng. A seggem is méretesre nőtt. Az ezzel szemközti régiókat inkább hagyjuk. Egyrészt külön tanulmány megtalálni, mégis hol van, másrészt utoljára majd két hónapja láttam élesben, külön segédeszközök nélkül. Azért többnyire eltalálom a vécét. Ha nem, akkor takaríthatok. Nagyot sóhajtottam. Még jó, hogy a felkérés nő nélkül talált, mert már régen sikítozva menekül

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1